Delovni nalogi v programu za pekarstvo

Program Moje podjetje – Pekarna ima že v osnovni verziji vključen tudi modul OSNOVNI DELOVNI NALOG.

 

Poleg OSNOVNEGA DELOVNEGA NALOGA je program mogoče nadgraditi na MESILNE LISTE ter NAPREDNI DELOVNI NALOG.

 

OSNOVNI DELOVNI NALOG

  • Iz naročil oziroma dobavnic sešteje izdelke ter jih združi v skupine podobnih izdelkov, na primer: beli kruh, pecivo, sladki program. Te skupine si lahko nastavite sami.
  • Preko delovnega naloga in receptur lahko program razknjiži surovine, gotove izdelke shrani v skladišče gotovih izdelkov (za primere, kjer se izdelki delajo na zalogo, npr. testenine).

 

MESILNI LIST

Izdelke grupira po istih vrstah testa. Izračuna in sešteje količino testa, ki je potrebna za naročeno količino izdelka. Prikaže tudi skupno količino testa, ki je potrebna za izdelke iz iste skupine.

  • Lahko izpiše tudi potrebno količino surovin za proizvodnjo vseh izdelkov izdelkov, ki so delani iz istega testa.

 

NAPREDNI DELOVNI NALOG

  • Proizvodnja
    Iz želenih količin izdelkov, ki jih želimo dostaviti kupcem, program izračuna ustrezne količine osnovnih izdelkov za proizvodnjo.
    * primer: kupcem je treba dostaviti 25 kosov žemelj graham ter 30 paketov žemelj graham 4/1, kar pomeni, da je treba izdelati 25 + (30*4) = 145 kosov žemlj graham
  • Rinfuza za pakirnico
    Izpiše, koliko kosov je treba iz proizvodnje izločiti in dostaviti v pakirnico za pakiranje. Od 145 kosov gre 120 kosov v pakirnico na pakiranje.
  • Paketi
    Izpiše, koliko paketov je treba pripraviti.
  • Nalepke
    Izpiše ustrezno količino nalepk za pakirane izdelke (za to potrebujete še dodatni modul: Alergeni, hranilne vrednosti in tiskanje etiket)
  • Ekspedit
    Koliko izdelkov gre iz proizvodnje neposredno v košare za kupce.

 

Za več informacij pokličite 041 33 00 37.